Kérjük a Lakosságot, hogy bármilyen panasz, megbetegedés, tanácsadás esetén  NE MENJENEK  a rendelőbe, csak és kizárólag TELEFONON  kérjenek segítséget!!!

Dr. Tidir Alisza Vaszilijevna: 30/625-3679

Receptírás ügyében kérjük a szakápolókat hívják, lehetőség szerint a már ismert rendelési időkben!!!

Homokmégyi orvosi rendelő:78/454-451
Öregcsertő orvosi rendelő:78/456-070
Romsicsné Tóth Mária:30/303-3726
Domonkos Györgyné:30/205-0633

Az e-recepten felírt gyógyszerek kiváltása a gyógyszertárban személyi igazolvány és taj kártya felmutatásával lehetséges.

A járvány idején semmilyen adminisztratív feladatot (jogosítvány, igazolások, közgyógy-igazolvány-hosszabbítás) nem intéznek a rendelő dolgozói, ilyen ügyben se menjen senki a rendelőbe. A lejáró gépjárművezetői jogosítványok, gyógyszer javaslatok automatikusan érvényben maradnak a járványügyi vészhelyzet alatt, emiatt hátrányt senki sem szenved.

Akik az elmúlt 14 napban bárhol külföldön jártak, a hazaérkezésüktől számított 14 napig válasszák az önkéntes otthoni karantént és ne látogassák családtagjaikat sem!!!

Láz (38 OC fölött), hirtelen kezdődő erős köhögés, légzési nehezítettség esetén azonnal hívják telefonon a háziorvosi rendelést!

Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a járványtól.

Vigyázzunk egymásra!

Dr Tidir Alisza Vaszilijevna
Háziorvos