A Mórahalmi Judo Sportegyesület által 2017. január 21-22-én  Mórahalom, Barmos György Tér 2. szám alatt Mórahalmi Általános Iskola Sportcsarnokában második alkalommal került megrendezésre Molnár Franciska Emlékversenyen a Diák A,B,C, és Serdülő fiú-lány korosztály részére. A versenyre külföldről is érkeztek versenyzők.  Mi 14 judokával vettünk részt a megmértetésen. Ismételten sikerült több dobogós előkelő helyet is elfoglalnunk.

Aranyérmeseink: Barna Martina, Szőlősi Kármen, Kollár Anna Katalin

Bronzérmeseink: Markella Míra, Fekete Johnny, Csatai Gábor , valamint bronzmérközésen hosszabbításban az aranypont megszerzésénél Ambrus Attila nagy csatában egy hajszállal vereséget szenvedett, de így csak az 5. helyen tudott végezni.

A második napon U10-es korosztályban  Tapolcsányi Dorottya, Erdős Attila , Turopoli Richárd Lajos , Szőllősi Klaudia, Markó Zsigmond, Budai Viktor, Ambrus Balázs lépet tatamira.  A 10 év alattiak  keményen kitartóan küzdöttek és ennek eredményeként mindenki aranyéremmel térhetett haza. Ambrus Balázs 5 mérkőzésen több ipponos győzelmével kiemelkedett a mezőnyből.

A esemény színvonalát emelte, hogy a 4x-es Európa Bajnok és Londoni Olimpiai ezüstérmes Judo kiválóság Ungvári Miklós és Világbajnoki bronzérmes, Európa Bajnoki ezüstérmes,  Olimpiai 5. helyezett Judo hercegnő Karakas Hedvig olimpikon is jelen volt a versenyen Toncs Péter edzőjével. A helyezeteknek Ők adta át a csillogóbbnál – csillogóbb érmeket.  Mórahalmi Barátainknak köszönhetően alkalmunk nyílt jó ízű beszélgetésekben részt venni és egy közös vacsorát elfogyasztani mórahalmi barátainkkal és Karakas Hédivel,  Toncs Péterrel.

Szívből gratulálok mindenkinek az elért szép eredményekhez!