BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY! • ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

Még van lehetőség

Ha szeretne továbbtanulni, de anyagi lehetőségei nem adottak hozzá, segítségként félévente akár 250 ezer forint támogatásban részesülhet megyei ösztöndíjasként. Ha szeretne a pályázati kiírásban szereplő szakmák valamelyikéből versenyképes tudást szerezni, mellyel otthonához közel el tud helyezkedni, akkor április 27-ig még van lehetősége benyújtani pályázatát a „Bács-Kiskunban itthon vagy!” tanulmányi ösztöndíj felhívásra.

 

Számtalan megkeresés érkezett a márciusban indult ösztöndíj programmal kapcsolatban, amely a határidő módosítás mellett több személyes egyeztetést is igényelt. Ennek megfelelően a program munkatársai az elkövetkező hetekben iskolákat keresnek fel, személyes tájékoztatókat tartanak a megyei ösztöndíjról, hogy minden érdekelt részesülhessen a pályázat adta lehetőségből.

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kiemelten fontosnak tartja és mindent elkövet annak érdekében, hogy a versenyképes tudással rendelkező fiataljaink megyénkben tudjanak gyökeret ereszteni, itt találják meg boldogulásukat, erős, megyei identitás alakulhasson ki bennük, amely generációkon keresztül megyénk versenyképességét és kiváló életterét hivatott elősegíteni, szolgálni.

A megyei önkormányzat az ösztöndíj programmal a helyi vállalkozások jól képzett szakemberekkel való ellátását, a munkaerő helyben foglalkoztatását is igyekszik elérni, ezzel erősítve megyénk gazdasági szerepvállalását.

 

Bővebb információ:Józan Ágota

 E-mail: osztondij@bacskiskun.hu

Telefon: +36-30/512-2584

http://www.bacskiskun.hu/oldalak/bacs-kiskunban-itthon-vagy-osztondij-palyazat